MANAGEMENT

Ray Rosee Darsan

Algemeen Directeur

We zijn verheugd om Ray Rosee, de bezielende directeur van Stanvaste Radio, aan u voor te stellen. Met een hart doordrenkt van passie en liefde voor zijn werk heeft Ray al meer dan een decennium lang zijn energie en talent gewijd aan het laten bloeien van ons radiostation.

Ray's toewijding aan Stanvaste Radio gaat verder dan alleen maar een baan - het is een roeping. Al meer dan 10 jaar heeft hij met onvermoeibare inzet en vastberadenheid gewerkt om onze boodschap te verspreiden, onze gemeenschap te verenigen en onze luisteraars te informeren en te vermaken.

Zijn diepgewortelde loyaliteit aan de Surinaamse gemeenschap geeft zijn werk een extra dimensie. Ray ziet het als zijn missie om een stem te geven aan de stemlozen, om culturele rijkdom en diversiteit te vieren, en om een platform te bieden voor dialoog, begrip en verbinding in onze gemeenschap.

Met zijn onwankelbare vastberadenheid en onuitputtelijke energie heeft Ray Rosee Stanvaste Radio getransformeerd tot een baken van hoop, inspiratie en empowerment voor velen. Zijn visionaire leiderschap en onvoorwaardelijke inzet hebben ons radiostation naar nieuwe hoogten geleid en ons in staat gesteld om een blijvende impact te hebben op de levens van degenen die we bereiken.

Het is met groot respect en waardering dat we Ray Rosee erkennen voor zijn onschatbare bijdrage aan Stanvaste Radio en de Surinaamse gemeenschap.

frans pinas

Programma- Directeur

Als beheerder van de redactie is Frans altijd up-to-date met het laatste Surinaamse nieuws en speelt hij een cruciale rol bij het informeren van onze luisteraars.


Met een scherp oog voor belangrijke gebeurtenissen en een diepgaand begrip van de Surinaamse actualiteit, zorgt Frans ervoor dat onze berichtgeving relevant, accuraat en informatief is. Zijn toewijding aan kwaliteit en zijn passie voor journalistiek maken hem een onmisbare kracht binnen ons team.


Naast zijn redactionele werkzaamheden is Frans de gastheer van het zeer gewaardeerde programma 'Diaspora Talk'. Dit programma biedt een platform voor boeiende discussies, diepgravende analyses en inspirerende verhalen over de Surinaamse diaspora en haar impact over de hele wereld.


Frans' vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken en zijn talent om oprechte gesprekken te faciliteren, maken van 'Diaspora Talk' een must-listen programma voor velen in onze gemeenschap. Zijn inzet om de stemmen en verhalen van de diaspora te belichten, draagt bij aan het verrijken van ons collectieve begrip en verbondenheid.


Met zijn onvermoeibare toewijding aan journalistieke integriteit en zijn onmiskenbare passie voor het delen van verhalen die er toe doen, heeft Frans Pinas een blijvende indruk achtergelaten op de luisteraars van Stanvaste Radio en ver daarbuiten.CHERAINE HULZEBOS

Sales/Advertisment

Cher is voor de advertenties en reclame,verkoop. Ze is redactie lid.


NALINI JHINKOE

We zijn trots om Nalini Jhinkoe voor te stellen, de veelzijdige kracht achter de schermen bij Stanvaste Radio. Als een essentieel lid van ons team is Nalini verantwoordelijk voor diverse cruciale aspecten binnen ons radiostation. Met haar uitzonderlijke vaardigheden en creativiteit is Nalini de drijvende kracht achter de spectaculaire Youtube podcast video-editing die ons publiek betovert en boeit. Haar oog voor detail en passie voor visueel design komen tot uiting in elke video die ze creëert, waardoor onze content tot leven komt en een blijvende indruk achterlaat.

PAUL REDOUT

Paul Redout is programma maker en tevens ook Leraar. Hij is elke vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur te horen op Stanvaste en op zondag met het programma "Langs alle landen, alle stranden" van 10:00 uur tot 13:00 uur


Peggy WIjntuin

Peggy Wijntuin is oud politica van de PVDA, tevens ook programma maker bij Stanvaste Radio. Een keer in de maand op vrijdag is de Peggy & Marcoshow van 17.00 tot 19.00 uur. 


PERRY WINTER

Soul DJ Programma maker 

Draait soulmuziek op de maandag van 09:00- 17:00 uur live.


LIANNE BLANKER

Programma-maker

Donderdag 21:00-00:00 uur met het programma Gedonder op je donderdagavond en Zondag met het programma "Langs alle landen alle stranden samen met dhr. Paul Redout om 10:00- 13:00 uur live te beluisteren op Stanvaste Radio.


R.I.P. FRED FITZ-JAMES

Redactie/ columnist

Oom Fred was onze hoofdredacteur, tevens eigenaar van Fred's KulturuShops Institute


ROBBIE ROOTS

Reggae Selector

Presentator van het programma Stanvaste 12 hours Reggae

Vrijdag 21:00-09:00 uur


JERMAIN NOSLIN

Programma-maker

Presentator van het programma 'Gedonder op de Donderdagavond' Donderdag 20:00-22:00 uur